Kamion-Autó Szőnyeget a gyártótól!

Cégünkről

2014 januárjában alapítottam vállalkozásomat, egy furcsa véletlenből kapott ötlet alapján. 2013 év elején készítettem egy szőnyeget a kamionos páromnak mely szőnyeget 2013 decemberében típus váltás végett eladunk.
A hirdetés feladása után 3 órával 31 jelentkező volt a szőnyegre. Karácsony és szilveszter között leültünk beszélgetni a párommal, hogy meg kellene próbálni kamion szőnyegeket készíteni vállalkozásban.
Január 4 én varrónő szakmámmal vállalkozást alapítottam.

Párom munkája során sok-sok kamionossal találkozik, akik visszaigazolták, mekkora igény van a kamion szőnyegekere. Egyszerű háztartási varrógéppel kezdtük, igaz Singer típus volt hamar rájöttünk, hogy komolyabb gépekre van szükségünk. Azóta folyamatosan fejlesztjük a gépparkot valamint a tudásunkat.

Fő profilunk egyedi szőnyegek készítése, mert hiszünk benne, hogy mindenki más egyéniség. Ennek ellenére készítünk készítettünk flották részére is. Hímzünk, valamint egyedi, kézzel rajzolt, kézzel készített logókat, feliratokat is készítünk. Nem csak a meglévő sablonok alapján tudunk szőnyeget készíteni járművekbe, hanem a járműből is le tudjuk venni a méretpontos szőnyeg mintát, ami alapján személyre szabottan a megrendelő igényének megfelelő méretű, formájú szőnyeget tudunk készíteni. Nagy szín választékkal szőnyegek, valamint szegő szalag színekkel szolgáljuk ki megrendelőinket. Új termékeink között szerepel a biztonsági öv védő, a kispárna, fejtámla huzat, ágytakaró, vicces feliratú pólók, vicces feliratú női bugyi.

 

Simó Melinda

Egyedi Kamion Szőnyegek

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink